Cum faceti orice este modul în care faceti totul...sau nimic

Acest titlu original in engleza este "How You Do Anything Is How You Do Everything“. L-am auzit la un seminar de-al lui Tony Robbins in care se vorbea ca mediocritatea nu mai este platita, ci doar excelenta. Cum faci lucrurile marunte spune multe despre tine si cum le faci pe cele importante. Modul in care gestionati orice situatie, provocare sau experienta este modul in care gestionati orice. Este cu totul altceva sa fii constient de asta in fiecare clipa a existentei tale. Este o provocare zilnica si cu toate astea este pretul pe care il platesc pentru a-mi atinge obiectivele.

Dacă credeți că e scump să angajați un profesionist, așteptați până când angajați un amator.

Vorbeam într-un articol precedent despre ce variante are un vânzator când scoate pe piață un imobil. Mintea umana funcționează prin comparații, asa că în rândurile ce urmează voi compara vânzarea unei proprietați în mod profesionist cu modul de lucru mai des intalnit la noi in tara, amatorismul. Dacă vinzi singur sau angajezi un agent imobiliar fară contract semnat și agreat cu drepturi și obligații de ambele parți, eventual cu un contract de intermediere, acest lucru te poate costa timp, bani și chiar sanătatea ta care se deteriorează datorită stresului.

„Oamenilor nu le pasa cat de multe stii, pana nu stiu cat de mult iti pasa.”

Intai avem nevoie sa le aratam grija fata oameni opoi le putem cere sa cumpere de la noi. Cred ca nu s-a intamplat tuturor sa intram in contact cu profesionisti, medici, agenti de asigurari, profesionisti din diverse domenii cu multa experienta si multa realizari profesionale in spate, care ne faceau recomandari pe care ei le credau corecte si cu toate astea nu am ascultat de ele.

Ce faci când vrei să vinzi un apartament?

Dacă ești ca majoritatea persoanelor care vor sa vândă un imobil, publici un anunț pe internet și aștepți. Aștepți să vinzi, aștepți să fii sunat de agenții imobiliari care au client… aștepți. Dacă ești norocos, primești o recomandare ca să lucrezi cu un agent imobiliar verificat de prietenii tăi.

Care e scopul acestui blog ?

Sa impart GRATUIT din cunostintele mele. Sa va dau idei, principii ,solutii verificate in timp care sa va ajute sa obtineti cel mai bun pret pentru apartamentul dvs, in cel mai scurt timp si fara batai de cap pentru dvs. Sunt consultant imobiliar din 2009, timp in care am fost independent si am fost si asociat vanzari la una din cele mai mari francize imobiliare din lume.

Descarca gratuit
Lista de verificare pentru o vizionare perfecta

Pentru a descarca documentul te rugam sa ne lasi numele si adresa ta de email pentru a te tine la curent cu ultimele noutati in piata imobiliara